ЗАПРОШУЄМО В СТАРТАП ШКОЛУ

Ми запрошуємо всіх, хто хоче зануритися у світ інноваційного підприємництва, хто бажає отримати сучасні скілзи та навички в стартапобудуванні. 

Ми чекаємо студентів, аспірантів, підприємців! З ідеями та без ідей, з проєктами та без проєктів! Головне - з бажанням змінити своє життя і світ на краще!

Ми розпочинаємо 15 березня 2022 року.

Програма "Практика запуску стартапа" :

15 березня:
  • Презентація всеукраїнської мережі стартап-шкіл як головної складової Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Україна» - Інна Малюкова, співзасновник та керівник екосистеми.
  • Вступ до інноваційного підприємництва - Олексій Струцинський, директор Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge, тренер стартап-школи

17 березня - Бізнес-модель. Моделювання бізнес-моделі - Олексій Струцинський

22 березня - Робота з продуктом. Споживчі властивості. Робота зі споживачами - Олексій Струцинський

24 березня -Зацікавлені сторони. Презентація проекту - Олексій Струцинський

29 березня -Фінанси стартапу - Леся Люшенко, тренерка стартап-школи

31 березня – Просування інноваційного проєкту у мережі Інтернет. Підготовка інформаційних матеріалів та маркетингового плану стартапу. – Валерій Пичко, тренер стартап-школи

Програма закінчується двома активностями:

5 квітня 2022 – онлайн-презентаціями проєктів учасників експертному журі Інноваційної екосистеми

30 квітня 2022 - команди проєктів мають підготувати на надіслати матеріали проєктів для участі у Конкурсі стартапів Sikorsky Challenge 2022. Підготовлені матеріали включатимуть опис проєкту, презентацію у форматі слайдів та відеопрезентацію (українською та англійською мовами). Керування та допомогу учасникам в підготовці матеріалів здійснюватиме тренер Валерій Пичко. 

Крім того, в період з 6 до 30 квітня для учасників групи наші партнери, випускники та відомі ментори проведуть серію майстер-класів.

Учасники програми, які успішно пройдуть навчання і до 30 квітня  2022 року нададуть організаторам інформаційні матеріали проєктів, отримають сертифікат та можливість стати фіналістом ХІ Конкурсу інноваційних проєктів Sikorsky Challenge 2022. .

Час проведення занять: 16:00- 19:00. 

Формат навчання залежатиме від епідеміологічної ситуації.

Реєстрація в стартап школу - https://www.sikorskychallenge.com/forma/