Основи конструювання авіаційної техніки

ІПО КПІ ім. Ігоря Сікорського за підтримки компанії «Прогрестех-Україна», розпочинає набір та навчання за програмою підвищення кваліфікації «Основи конструювання авіаційної техніки».


НАВЧАННЯ – БЕЗКОШТОВНЕ

Мета курсу: Ознайомити слухачів з основами будови цивільних літаків, їх облаштуванням, технологічними особливостями виготовлення, а також надати практичний досвід у використанні систем автоматизованого проектування, підвищити компетентність слухачів в області конструювання авіаційної техніки.

Цей курс розрахований на інженерів будь-яких спеціальностей з досвідом роботи; випускників та студентів-магістрантів технічних університетів.

В результаті проходження навчання слухачі:
  • оволодіють навичками щодо використання сучасного ліцензійного програмного комплексу тривимірного моделювання CATIA V6
  • доповнять свої інженерні компетентності основами знань у сфері конструкцій цивільних літаків та їх облаштування
  • отримають безпосередню комунікацію з провідними інженерами авіаційного домену
  • підвищать свої конкурентні переваги при працевлаштуванні у провідні авіаційні підприємства
  • отримають одразу по завершенню можливість працевлаштування в компанії «Прогрестех-Україна» та долучитись до виконання міжнародних проєктних робіт компанії в рамках замовлень корпорації Boeing.
Навчання за цією програмою відбуватиметься з 14 березня до 20 травня 2022 року за змішаною формою: on-line – 9 тижнів та очно – останній 10-й тиждень.

Зарахування у групу – на конкурсних засадах.

Вимоги до рівня підготовки слухача:

Потрібно мати вищу технічну освіту, володіти знаннями з основ механіки, матеріалознавства, технології машинобудування, інженерної графіки, навички роботи з конструкторською документацією, володіти англійською мовою на рівні A2 і вище.

Заявки на навчання приймаються до 4 березня 2022 року.

Ознайомитися з програмою курсу, та зареєструватися можна за посиланням >>> 

Коментарі