Буткемп для українських стартапів

Буткемп для українських стартапів від KSE та Martin Trust Center for MIT Entrepreneurshipkse.ua Boenig, Intel, HP, DropBox, Coursera, LinkedIn, Boston Dynamics, Moderna… Що їх обʼєднує? Всі вони засновані випускниками Массачусетського технологічного інституту.


Boston Dynamics асоціюється з кумедним чотириногим роботом, та найбільш відомими розробками компанії є військові замовлення Міністерства оборони США.

 Файлообмінником Dropbox, напевно, користувались ледь не кожен. Та у 2007 році це був стартап студентів МІТ, які постійно забували брати з собою флешки.

Ще навчаючись на магістратурі в МІТ Andrew Yan-Tak Ng створив першу автоматичну пошукову систему для дослідницьких робіт. Згодом Ng створив Coursera — веб-сайт, який пропонує безкоштовні онлайн-курси для всіх.

17  березня 2023  KSE разом з MTC for Massachusetts Institute of Technology Entrepreneurship розпочнуть буткемп для українських стартапів.

Це буде безкоштовний пʼятиденний інтенсивний курс від експертів Martin Trust Center for entrepreneurship та Kyiv School of Economics.

Реєстрація команд триває до 19 лютого.

Подробиці та реєстрація за посиланням

Коментарі